Tag et kig på teamets historie.
Jo længere du kører ned på siden, des længere kommer du tilbage i tiden.
2003
Lørdag den 8. marts 2003 deltog Bukken i det store indendørs stævne i Ahoy-hallen i Holland for første gang. Den blev nummer 7 ud af 10 Pro Stock-traktorer.
Det var første gang "Bukken" skulle køre til et indendørs stævne, så teamet havde travlt med at lave forlængeren til udstødningen inden de skulle afsted.


2002:
"Bukke Bruse"-teamet består af Karsten Mouritsen (til venstre), Rasmus Blach (i midten) og Jacob Brøndum Jensen (til højre), og "Bukken" - som den kaldes i daglig tale - har indtil videre skaffet dem en hel del pokaler.

...Historien bag traktoren vil blive uddybet yderligere, så kig gerne forbi ved en senere lejlighed.


2002:
Den næste traktor i rækken er den "Case IH MX 170", som vi kender fra stævnerne i dag. Her trækker den en 2. plads ved 1. afdeling af EuroCup'en 2002 på Herning Pulling Arena.


1995:
Dette år døbte Jan Nielsen Ursus'en "Bukke Bruse" (...vi kan p.t. ikke lige komme i tanker om, hvordan navnet opstod - vi vender tilbage med svaret senere!).

Denne traktor - stadig "frygtet og berygtet" - kører stadig til standard/farmstock.


1994:
"Cykelhandleren" købte denne "Ursus C-1201 de luxe", som Jacob Brøndum Jensen var chauffør på. Senere samme sæson kom Jan Nielsen med i teamet.


1991/1992:
Jacob Brøndum Jensen (i midten) står her med en af sine første pokaler. Ja - dengang var det store ting med en pokal! ... For det var normalt, at førstepræmien var en t-shirt med påskriften "Brugsen". (BEMÆRK: ... Enhver trækker med respekt for sig selv havde mindst én farmerkasket med traktorens mærke trykt på!!!).


1991/1992:
Jacob Brøndum Jensen trækker her - som 19-årig - ved byfesten i Klejtrup (forstå det som du vil !!!). Dengang var traktoren en "Fordson Major", der havde omkring 220 Hk! (Står p.t. i fatters maskinhus, og bruger sine gamle dage på at køre halm hjem!).